BARCELONA. GASTRONOMIA I CUINA

GASTRONOMIA I CUINA

Autor: MONNE, TONI / ALEU, ORIOL

Sección: TURISMO Y VIAJES - Guías de España

BARCELONA. GASTRONOMIA I CUINA

BARCELONA. GASTRONOMIA I CUINA

10,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Publicación:
01/06/2011
Colección:
SÈRIE 4
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i polièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assimilat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través …

La cuina de Barcelona és una mena de gran mosaic format a través dels segles per influències molt diverses. El caràcter múltiple i polièdric de la cuina catalana és intrínsec a qualsevol cuina regional amb molts segles d'història al darrere. Però Barcelona ha assimilat especialment -i segueix fent-ho- les influències de totes les cuines amb què s'ha relacionat a través de la seva història. Aquest és, sens dubte, un dels seus signes d'identitat. En aquest llibre hem intentat explicar, de forma molt general i divulgativa, aquest caràcter obert, múltiple i cosmopolita de la gastronomia de Barcelona a través d'un passeig breu i amè per alguns productes característics, més de quaranta receptes representatives i diversos locals emblemàtics.
Leer más

Más información del libro

BARCELONA. GASTRONOMIA I CUINA

Editorial:
TRIANGLE POSTALS, S.L.
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-8478-496-8
EAN:
9788484784968
Nº páginas:
240
Colección:
SÈRIE 4
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
TURISMO Y VIAJES
Sub-Sección:
Guías de España

Otros libros en TURISMO Y VIAJES

También te pueden interesar